Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Can't add experience to the 110 level heroes

  1. #1
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    57
    Rep Power
    3

    Can't add experience to the 110 level heroes

    Betty, why can't we use the experience items on 110 level heroes. On the hero page the experience bar is empty but when i try to use the items for leveling up the heroes look like they have full experience

    Click image for larger version. 

Name:	Heroes Charge HD_2018-10-05-08-03-05.jpg 
Views:	0 
Size:	90.4 KB 
ID:	14387
    Click image for larger version. 

Name:	Heroes Charge HD_2018-10-05-08-02-39.jpg 
Views:	0 
Size:	99.8 KB 
ID:	14388

    And that is for all my 110 level heroes

  2. #2
    Silver Member Contributor Level 5 Talia's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    SoCalif, USA
    Posts
    119
    Rep Power
    8
    Ah, someone else has the same problem! I just leveled up to 110 today, but when I used pizza/cheese/etc to fill up the bar, it let me go from 109 to 110, and then suddenly showed the bar as maxed and wouldn't take anymore "taps." But as Soulgrave mentioned, if you check the individual hero, it shows that their EXP bar is NOT full.

  3. #3
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    23,594
    Rep Power
    10
    Dear Leader
    Sorry for the inconvenience. Our developer told me that it was a designing defect that players could not apply EXP items to the hero who is at level 110 under the hero status panel. But players can apply the EXP items from the inventory. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  4. #4
    Silver Member Contributor Level 5 Talia's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    SoCalif, USA
    Posts
    119
    Rep Power
    8
    Actually, no, I can't apply EXP items from inventory, that's the problem. If I tap Inventory, Items and then choose (for example) cheese, then Use, I see what Soulgrave posted in the first screen capture: the bars maxed and won't let me level up the EXP.

  5. #5
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    57
    Rep Power
    3
    We can't apply the experience items from the inventory, the heroes look like they have maxed experience

  6. #6
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    57
    Rep Power
    3
    I even wrote a ticket, i understand it was over the weekend and is two days off, but then i got asked monday if i still had the problem, so the question is: did anybody tried to do something over the week-end or all that we get is auto-messages

  7. #7
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    23,594
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Soulgrave View Post
    We can't apply the experience items from the inventory, the heroes look like they have maxed experience
    Dear Leader
    Could you take a screenshot which shows that where you tried to apply the EXP items please? Our tester positively told me that as long as your lv110 hero's EXP bar is not full, you can still apply the EXP item from the inventory. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  8. #8
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    57
    Rep Power
    3

  9. #9
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    57
    Rep Power
    3
    You see what i mean, when u level up a hero to 110, u can add one more exp item and them is shown as full but is not

  10. #10
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    57
    Rep Power
    3
    And i'm not the only one with this problem

  11. #11
    New Comers Contributor Level 1
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    6
    Rep Power
    3
    +1 I just assumed this was a thing..

  12. #12
    Silver Member Contributor Level 5 Talia's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    SoCalif, USA
    Posts
    119
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by Soulgrave View Post
    Betty, why can't we use the experience items on 110 level heroes. On the hero page the experience bar is empty but when i try to use the items for leveling up the heroes look like they have full experience

    Click image for larger version. 

Name:	Heroes Charge HD_2018-10-05-08-03-05.jpg 
Views:	0 
Size:	90.4 KB 
ID:	14387
    Click image for larger version. 

Name:	Heroes Charge HD_2018-10-05-08-02-39.jpg 
Views:	0 
Size:	99.8 KB 
ID:	14388

    And that is for all my 110 level heroes
    Soulgrave showed it in the screen shots: as an example, you can see that Minstrel's EXP bar on his hero status panel shows it's not full: 300/2054931. But if you try to add EXP from Inventory, you are shown that his EXP is Max. This is happening with all characters that we're trying to level up from 109 to 110.

  13. #13
    Universal Leader Contributor Level 10 [BG]Archon's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    HulkSmash! (Server 34)
    Posts
    1,087
    Rep Power
    46
    It's been like this ever since Jayze dinged 110 a year ago and they did it on purpose so you won't be able to use XP on 110 heroes and will be forced to level all junk heroes first.

    It's nothing new, some of us even have all heroes 110 maxed and can't use xp items at all - they are lost and go down the drain.
    Join the biggest Heroes Charge line chat with 450 active players!
    Line ID: Archon7

  14. #14
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    23,594
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Soulgrave View Post
    Dear Leader
    Thank you. We will forward the video to our developers. It seems a bug to me but we need to confirm it with our developers. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  15. #15
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    23,594
    Rep Power
    10
    Dear Leader
    Our developer told me that it's been working this for a very long time. It's a designing defect but we don't have a simple solution for this. He told me that they did try fix it without getting new bugs but didn't manage to do it. Thanks.

    Best Regards
    Betty

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •