Results 1 to 8 of 8

Thread: Link Device problem - Please Help!

  1. #1
    Silver Member Contributor Level 4 DazzleAlec's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    91
    Rep Power
    8

    Link Device problem - Please Help!

    When I bought a new phone, I wanted to play that device, but when I selected 'Old Device' on my old device, it turned out that I had already linked a device, probably a BlueStacks account I don't use anymore. I would like to have this linked to my new device.
    Old Device: 27332370
    New Device: 27556313
    ΩMG Dazzle - Server 173 - TL 89 - Omega | INACTIVE
    Ω Salty - Server 201 - TL 88 - Omegas | ACTIVE

  2. #2
    Silver Member Contributor Level 4 DazzleAlec's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    91
    Rep Power
    8
    Bump, need help
    ΩMG Dazzle - Server 173 - TL 89 - Omega | INACTIVE
    Ω Salty - Server 201 - TL 88 - Omegas | ACTIVE

  3. #3
    Silver Member Contributor Level 4 DazzleAlec's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    91
    Rep Power
    8
    Bumping a bit more
    ΩMG Dazzle - Server 173 - TL 89 - Omega | INACTIVE
    Ω Salty - Server 201 - TL 88 - Omegas | ACTIVE

  4. #4
    Silver Member Contributor Level 4 DazzleAlec's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    91
    Rep Power
    8
    please, just reply
    ΩMG Dazzle - Server 173 - TL 89 - Omega | INACTIVE
    Ω Salty - Server 201 - TL 88 - Omegas | ACTIVE

  5. #5
    Silver Member Contributor Level 4 DazzleAlec's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    91
    Rep Power
    8
    I don't know why this is not showing up in the new posts, what the heck? That's not gonna help solving the problem now is it?
    ΩMG Dazzle - Server 173 - TL 89 - Omega | INACTIVE
    Ω Salty - Server 201 - TL 88 - Omegas | ACTIVE

  6. #6
    Silver Member Contributor Level 4 DazzleAlec's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    91
    Rep Power
    8
    So I'm not sure what you did, it worked yesterday evening, but now this morning when I logged in I was on my lvl 1 account again.
    Just to be clear, I want to be able to play on account 27332370, Ω Salty, on google account SgtSaltySalami, together with all the account you transferred yesterday, like ΩMG Dazzle, PolarPoweRRR and DazzleAlec.
    ΩMG Dazzle - Server 173 - TL 89 - Omega | INACTIVE
    Ω Salty - Server 201 - TL 88 - Omegas | ACTIVE

  7. #7
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,188
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by DazzleAlec View Post
    So I'm not sure what you did, it worked yesterday evening, but now this morning when I logged in I was on my lvl 1 account again.
    Just to be clear, I want to be able to play on account 27332370, Ω Salty, on google account SgtSaltySalami, together with all the account you transferred yesterday, like ΩMG Dazzle, PolarPoweRRR and DazzleAlec.
    Dear Leader,
    Thanks for your patience, as you said it worked later. So please login the Google+ account or the Game center account, and then start the app, and then you will be asked to load your account on the new device.
    Please feel free to let us know later. We may need further information.
    Best Regards,
    Betty

  8. #8
    Silver Member Contributor Level 4 DazzleAlec's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    91
    Rep Power
    8
    The problem is fixed now, even though I didn't transfer the account, I am playing on it with a different google account, which I have logged in in the HD app, while all my other accounts are on the other google account, which I have on the normal app.
    ΩMG Dazzle - Server 173 - TL 89 - Omega | INACTIVE
    Ω Salty - Server 201 - TL 88 - Omegas | ACTIVE

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •