Results 1 to 13 of 13

Thread: Search Button issue

  1. #1
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Greece
    Posts
    71
    Rep Power
    6

    Search Button issue

    Ok this problem is since months at War Hall. You try to plunder resources and you need to press the button 'search again' in about 2-3 times. Please fix it as possible, it is a bit annoying to click that button many items instead 1 each search.

  2. #2
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,245
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Master/D\eeW View Post
    Ok this problem is since months at War Hall. You try to plunder resources and you need to press the button 'search again' in about 2-3 times. Please fix it as possible, it is a bit annoying to click that button many items instead 1 each search.
    Dear Leader
    Do you mean that the button doesn't respond until you hit 2 to 3 times please? Thanks.

    Best Regards
    Betty

  3. #3
    Universal Leader Contributor Level 10 Yourself's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Cedar Rapids, Iowa
    Posts
    1,193
    Rep Power
    47
    Yeah I've always noticed it too.
    If you hit the search button rather quickly after it was just pressed, then it will not search again. You either have to wait a period of time in between hitting the button, or mash the button a couple of times.

  4. #4
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Greece
    Posts
    71
    Rep Power
    6
    Yes Betty, the 'search again' button doesnt respond. Many mates from my guild have the same issue. You press the button but doesnt change , you need to press it more than 1 time.

  5. #5
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Greece
    Posts
    71
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    Do you mean that the button doesn't respond until you hit 2 to 3 times please? Thanks.

    Best Regards
    Betty
    Yes Betty, the 'search again' button doesnt respond. Many mates from my guild have the same issue. You press the button but doesnt change , you need to press it more than 1 time.

  6. #6
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Greece
    Posts
    71
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Yourself View Post
    Yeah I've always noticed it too.
    If you hit the search button rather quickly after it was just pressed, then it will not search again. You either have to wait a period of time in between hitting the button, or mash the button a couple of times.
    Exactly! Thanks for adding details

  7. #7
    Diamond Member Contributor Level 8
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    630
    Rep Power
    26
    true that and annoying, its like it has to reset, always takes at least 1 to 2 secs to re-enable the search button if you do not like the team that shows up

  8. #8
    Gold Member Contributor Level 6
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    199
    Rep Power
    10
    you have to wait at least 1-2 seconds before pressing search again

  9. #9
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,245
    Rep Power
    10
    Dear Leader
    It seems that it has to wait for the server to return the results. I've left a message to our developers but they have not confirmed it with me yet. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  10. #10
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,245
    Rep Power
    10
    Dear Leader
    Our developer told me that there's a 2 second interval for each Search. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  11. #11
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Greece
    Posts
    71
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    Our developer told me that there's a 2 second interval for each Search. Thanks.

    Best Regards
    Betty
    Thanks for make it clear and the hard job !

  12. #12
    Diamond Member Contributor Level 8
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    630
    Rep Power
    26
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    Our developer told me that there's a 2 second interval for each Search. Thanks.

    Best Regards
    Betty
    okeees, soooooo, tell them to reduce it to 1 sec or .5 sec please

  13. #13
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,245
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Forlorn View Post
    okeees, soooooo, tell them to reduce it to 1 sec or .5 sec please
    Dear Leader
    We will let our developers know. Thanks.

    Best Regards
    Betty

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •