Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Guild War - level up

  1. #1
    Silver Member Contributor Level 4
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    94
    Rep Power
    0

    Guild War - level up

    Hi.

    There is a problem with leveling up a team during Guild War.
    I got 104 lvl yesterday (like 24 hours ago). In 1 hour after that I level-up all my useful heroes to 104.
    I updgraded my Rose Fencer to {R+2} too.

    The round of guild war finished today. I looked into log of fight. And what i see?
    All my heroes are 103lvl, {R+1} Rose Fencer and so on...

    This is the team in queue. All is ok. Battle log? All is bad.

    Can you fix it?
    Heroes must be upgraded in GuildWar immediately after upgrade in game.

    Click image for larger version. 

Name:	GuildWar_lvlup.jpg 
Views:	0 
Size:	104.6 KB 
ID:	11995

  2. #2
    Gold Member Contributor Level 6
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    169
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DmitryOlenin View Post
    Hi.

    There is a problem with leveling up a team during Guild War.
    I got 104 lvl yesterday (like 24 hours ago). In 1 hour after that I level-up all my useful heroes to 104.
    I updgraded my Rose Fencer to {R+2} too.

    The round of guild war finished today. I looked into log of fight. And what i see?
    All my heroes are 103lvl, {R+1} Rose Fencer and so on...

    This is the team in queue. All is ok. Battle log? All is bad.

    Can you fix it?
    Heroes must be upgraded in GuildWar immediately after upgrade in game.

    Click image for larger version. 

Name:	GuildWar_lvlup.jpg 
Views:	0 
Size:	104.6 KB 
ID:	11995
    same for 2 guildmates. they got to 105, but no update in GT...

  3. #3
    Silver Member Contributor Level 4
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    94
    Rep Power
    0
    No new levels, no new stars, no new items.
    I think, state of heroes is fixed at time you create a team. No changes made after.

  4. #4
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,278
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by DmitryOlenin View Post
    Hi.

    There is a problem with leveling up a team during Guild War.
    I got 104 lvl yesterday (like 24 hours ago). In 1 hour after that I level-up all my useful heroes to 104.
    I updgraded my Rose Fencer to {R+2} too.

    The round of guild war finished today. I looked into log of fight. And what i see?
    All my heroes are 103lvl, {R+1} Rose Fencer and so on...

    This is the team in queue. All is ok. Battle log? All is bad.

    Can you fix it?
    Heroes must be upgraded in GuildWar immediately after upgrade in game.

    Click image for larger version. 

Name:	GuildWar_lvlup.jpg 
Views:	0 
Size:	104.6 KB 
ID:	11995
    Dear Leader
    We are sorry that the Guild War doesn't use the real time data. For some technical reason, we have to use the data from the time when the guild signs in. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  5. #5
    Bronze Member Contributor Level 3
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    46
    Rep Power
    5
    After you upgrade your heroes you have to delete that team and remake it and add it to a lane for the upgrade to take affect.

  6. #6
    Silver Member Contributor Level 4
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    94
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    We are sorry that the Guild War doesn't use the real time data.
    For some technical reason, we have to use the data from the time when the guild signs in. Thanks.
    Can you fix this "technical reason"? It's bad.

    What do you mean "the time when the guild signs in"?

    What can i do to made my heroes in teams new levels / new stars?
    Delete team and remake it? Change line? Remove and add hero with changes?

  7. #7
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,278
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by DmitryOlenin View Post
    Can you fix this "technical reason"? It's bad.

    What do you mean "the time when the guild signs in"?

    What can i do to made my heroes in teams new levels / new stars?
    Delete team and remake it? Change line? Remove and add hero with changes?
    Dear Leader
    I am sorry but it cannot be fixed. It would produce much overhead server load which is not necessary and it will affect the game perfomance. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  8. #8
    Forum VIP Contributor Level 12
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    2,817
    Rep Power
    105
    Betty, can you clarify following questions:
    Heroes lvl/gear/training is fixed once sign up happens, anything changes after sign up, but before marching time does not count?

    Does this mean also for rounds after prelims only values at sign in time counts, not anything changed before next battles marching time?

    Are you 100% sure?

    Until marching time you can always change team set-ups and Lane assignments, so to calculate fights you need to get actual last setups anyway, so why not also lvl/gear/trainings values at that time?

  9. #9
    Silver Member Contributor Level 4
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    94
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    we have to use the data from the time when the guild signs in.
    It isn't true.
    2nd battle with my teams was with 103lvl heroes.
    3rd battle of GuildWar was with 104lvl heroes.

    It's easy to check. There is some way to "update" information about heroes levels/stars/gear/skills.
    Why can't you make it automaticaly?


    And, by the way, is there easy way to update information about hero in team?
    Recreate a team with lvl-up hero? Change the line? Remove and add hero with changes?
    What is the better way?

  10. #10
    Platinum Member Contributor Level 8 Dali's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    455
    Rep Power
    23
    This is bullshit.

    If recreating the teams by removing the heroes and adding them back updates their stats to the actual values (something that has been proven to WORK), why not a simple refresh from the server side before the battle starts, only ONCE every two days, and ONLY for the PARTICIPATING GUILDS?

    I'm not saying that the GT should use Live data, like if I promote a hero once the battle has started it should be promoted before he fights if it hasn't participated yet (I know that the battles are calculated on the server side and we're watching only a replay and not the real-time battles), but before the battle starts the stats of the participating heroes MUST be updated.

    If your system won't allow this it's just another example of very poor programming skills and/or Ucool calling us idiots to our faces.

  11. #11
    Forum VIP Contributor Level 12
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    2,817
    Rep Power
    105
    Quote Originally Posted by Dali View Post
    I'm not saying that the GT should use Live data, like if I promote a hero once the battle has started it should be promoted before he fights if it hasn't participated yet (I know that the battles are calculated on the server side and we're watching only a replay and not the real-time battles), but before the battle starts the stats of the participating heroes MUST be updated..
    Yep, as Im saying it has to be updated - and I think it does. Alone because before marching time you can change Team compositions and lanes - and that works

  12. #12
    Silver Member Contributor Level 4
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    94
    Rep Power
    0
    Betty, what can you say now?

  13. #13
    Diamond Member Contributor Level 8
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    630
    Rep Power
    27
    Quote Originally Posted by DmitryOlenin View Post
    Betty, what can you say now?
    i agree with the question, what do we as a player need to do so refreshed info is presented in the tournament? I'd hate to completely disassemble 15 to 20 teams and reassemble to get current info. can we take a hero out then put them back in to refresh that team? that hero only? all teams? or nothing?

  14. #14
    Diamond Member Contributor Level 8
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    630
    Rep Power
    27
    bump......

  15. #15
    Silver Member Contributor Level 4
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    94
    Rep Power
    0
    Betty, are you here?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •