Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Test server bug

  1. #1
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    17
    Rep Power
    3

    Test server bug

    This is what happen every time I try to switch to test server. It constantly downloads these files over and over again. I have already uninstalled game and reinstalled it 3 times. It still does the same thing. I sent in a ticket, but obviously they did not understand English because they told me I have to wait for the download to complete. Even though I told them it completes and restarts game EVERY TIME I try to get into test server. Whenever game restarts my screen capture shuts off. Then I have to restart it. That is why it's in 3 parts.

    https://m.youtube.com/watch?v=07uzlBPQAug
    https://m.youtube.com/watch?v=IaJWAVZ3OHE
    https://m.youtube.com/watch?v=fPJMP6WtjGA

  2. #2
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Greece
    Posts
    71
    Rep Power
    5
    Its not a bug....When you are switching into test server, the update must be done....always if you watch are the same MB and the same number of patching files...You must just wait for 1 minute and then restart the game to connect on test server. have a nice day

  3. #3
    Forum VIP Contributor Level 12
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    2,817
    Rep Power
    103
    You can use HD version for normal game, non HD version for testserver - then you don't have to download anything over and over when switching
    But even with that also for me first day it kept downloading patch and I always landed on normal server. Wrote a ticket and they changed something, then it was working.
    Same issue e some of my guildmates had

  4. #4
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Greece
    Posts
    71
    Rep Power
    5
    i use the same with you. HD normal, non HD server 0.

  5. #5
    Universal Leader Contributor Level 10 [BG]Archon's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    HulkSmash! (Server 34)
    Posts
    1,095
    Rep Power
    46
    If you use the both the normal version and the HD version on Android without notifying support it will mark your account as "problematic" for test server and will not let you log into server 0 - you need to contact support@ucool.com and tell them you use both the HD version and the normal version for the test server, they'll know what to do and how to remove this flag.

    Betty may also be able to do it when he's back from vacation - write your account ID here.
    Join the biggest Heroes Charge line chat with 450 active players!
    Line ID: Archon7

  6. #6
    Universal Leader Contributor Level 10 KimoD's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Behind You
    Posts
    1,416
    Rep Power
    54
    Quote Originally Posted by [BG]Archon View Post
    Betty may also be able to do it when he's back from vacation - write your account ID here.
    Lol how do you know this bolded things?
    Sever 21 Brute (Merged Hell 21-26)
    TL 105 NON-VIP : 26.6 - 87 | 9.7 - 88 | 26.7 89 | 17.8 - 90 | 16.9 - 91 | 21.10 - 92 | 18.11 - 93 | 19.12.2015 - 94 | 23.1.2016 - 95 | 23.2 - 96 | 25.3 - 97 | 26.4 - 98 | 27.5 - 99 | 28.6 - 100 | 22.8 - 101 | 5.10 - 102 | 2.12.2016 - 103 | 10.2.2017 - 104 | 16.6 - 105 | 27.8 - 106
    Guild : BIGBANGBRO
    Heros : 120 / 128
    Stars : 552
    AHP : 1.25mil+

    http://hcharge.tk/ - Hero Charge Stats Calculator


  7. #7
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    17
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by Master/D\eeW View Post
    Its not a bug....When you are switching into test server, the update must be done....always if you watch are the same MB and the same number of patching files...You must just wait for 1 minute and then restart the game to connect on test server. have a nice day

    Seeing as how i have downloaded that supposed update 50 times and still can't get on test server. Yes there is a bug going on. I just decided to try it 5 more fucking times for the he'll of it. Waiting 1 minute after update, then 2 minutes after update, 3 minutes and so forth a d still can not log into the fucking test server.

  8. #8
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12
    Rep Power
    5
    how do i join the test server .. i cant see any test server .. i have normal version of heros charge on android and IOS both of them cant see any test server
    so please help ... thanks in advance

  9. #9
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Smiles View Post
    Seeing as how i have downloaded that supposed update 50 times and still can't get on test server. Yes there is a bug going on. I just decided to try it 5 more fucking times for the he'll of it. Waiting 1 minute after update, then 2 minutes after update, 3 minutes and so forth a d still can not log into the fucking test server.
    bro how to join test server

  10. #10
    Universal Leader Contributor Level 10 [BG]Archon's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    HulkSmash! (Server 34)
    Posts
    1,095
    Rep Power
    46
    Quote Originally Posted by KimoD View Post
    Lol how do you know this bolded things?
    Someone told me

  11. #11
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    23,963
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Smiles View Post
    This is what happen every time I try to switch to test server. It constantly downloads these files over and over again. I have already uninstalled game and reinstalled it 3 times. It still does the same thing. I sent in a ticket, but obviously they did not understand English because they told me I have to wait for the download to complete. Even though I told them it completes and restarts game EVERY TIME I try to get into test server. Whenever game restarts my screen capture shuts off. Then I have to restart it. That is why it's in 3 parts.

    https://m.youtube.com/watch?v=07uzlBPQAug
    https://m.youtube.com/watch?v=IaJWAVZ3OHE
    https://m.youtube.com/watch?v=fPJMP6WtjGA
    Dear Leader
    Sorry for the inconvenience. Please tell us your account id to check. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  12. #12
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    17
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    Sorry for the inconvenience. Please tell us your account id to check. Thanks.

    Best Regards
    Betty
    26434341 is my account.

  13. #13
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    23,963
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Smiles View Post
    26434341 is my account.
    Dear Leader
    Please try again and see if it's working now. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  14. #14
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    17
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    Please try again and see if it's working now. Thanks.

    Best Regards
    Betty
    It is working now. Thank you.

  15. #15
    New Comers
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    3
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    Sorry for the inconvenience. Please tell us your account id to check. Thanks.

    Best Regards
    Betty
    Hi, Betty,

    please can you reset my account, too? My ID is 4545315

    thx in advance
    Nenja

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •