Results 1 to 15 of 15

Thread: Update legendary Quest Raid?

  1. #1
    Bronze Member Contributor Level 3
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    46
    Rep Power
    0

    Update legendary Quest Raid?

    Hello,

    so tomorrow I'll unlock a new part of the legendary quest, and the patchnotes said , you can now raid for the legendary quest steps, was anyone able to test it, does it work and how does it work?
    just press raid diff 8 for example and he accepts it as progression? Cause you dont use a hero in the Raid function, and what about Quests which say for example : clear chapter 14 XY with only Hero XY?

    I dont wanna waste a couple of days, cause I misunderstood the feature

  2. #2
    Prime Leader Contributor Level 11
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1,635
    Rep Power
    65
    Quote Originally Posted by Sargeras View Post
    Hello,

    so tomorrow I'll unlock a new part of the legendary quest, and the patchnotes said , you can now raid for the legendary quest steps, was anyone able to test it, does it work and how does it work?
    just press raid diff 8 for example and he accepts it as progression? Cause you dont use a hero in the Raid function, and what about Quests which say for example : clear chapter 14 XY with only Hero XY?

    I dont wanna waste a couple of days, cause I misunderstood the feature
    Raid for fragments? i.e. Part 1.

    But for parts 2 and 3, I'm pretty sure you need to use that hero and do the stages manually.

    Unless this changed in .132, but I doubt it..

  3. #3
    Forum VIP Contributor Level 12
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    2,817
    Rep Power
    105
    The patch notes say that. I can not confirm.

    To be honest, if it is like that, makes absolutey no sense.

    Another thing changed to meet casual expections and follow the people whining loudest.

    How does it make ANY sense it counts when you raid it without using the hero at all? Or even using him first time you 3* it?

  4. #4
    Bronze Member Contributor Level 3
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    46
    Rep Power
    0
    Version 2.1.11.132- 03/04/2016

    Bug Fixes:

    Improvements:

    Increased Rifleman’s Ult skill’s damage.
    Removed the 30 seconds Cooldown for Corrupted Angel’s 4th skill.
    Rose Fencer’s Ult skill now has life steal effect and cannot be dodged.
    Cat Fencer’s Ult skill now cannot be dodged.
    Improved the visual effect of Nymph of Sea’s Ult skill.
    Changed the Ghost Knight’s 4th skill trigger mechanism that he will create a phantom as long as an enemy dies.
    Raid function in Advanced Instances now counts as the Legendary Quests completion.
    Grand Challenge Reward Icon now displays the item quantity.
    Improved game connecting system on Android Devices.
    I meant that one @PiripiP, was going to ask, if someone tested it, how it works.

  5. #5
    Banned Contributor Level 5
    Join Date
    May 2015
    Posts
    112
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by PiripiP View Post
    Raid for fragments? i.e. Part 1.

    But for parts 2 and 3, I'm pretty sure you need to use that hero and do the stages manually.

    Unless this changed in .132, but I doubt it..

    You moron stop posting for the sake of posting.every single post of yours is shit and adds more shit to any thread.faggot did you even read ops post?

    Stupid shithead git

  6. #6
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    69
    Rep Power
    8
    I can confirm that raid function works for part 2 of the quest. I raid diff 8 dwarf arsenal for BW Legendary quest and it now shows 2/4.

  7. #7
    Gold Member Contributor Level 7 Shortround's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    288
    Rep Power
    0
    Does the raid function count towards completion on Outland Portals? (i.e. PO's (L) quest / Robot Fighter)

  8. #8
    Universal Leader Contributor Level 10
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    1,026
    Rep Power
    41
    Quote Originally Posted by Roddyrex View Post
    I can confirm that raid function works for part 2 of the quest. I raid diff 8 dwarf arsenal for BW Legendary quest and it now shows 2/4.
    Funny thing - I did same thing today for accident - clear dwarf arsenal manualy with BW and use raid button for accident on 2nd time. Quest shows right now 2/4

  9. #9
    Platinum Member Contributor Level 8 Johnie's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    536
    Rep Power
    24
    I can confirm too, for Cursed City I raid and it showed more progression, for light bringer part 2

    however I did the first 5 manually before the update.

    after the update I raid once to see if it worked and it did. then I raid the last 4

    the only question mark was if I didn't do any manually would it still count.

    seems its a yes since you guys did raid bw from zero

  10. #10
    Platinum Member Contributor Level 8
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Dela(where?)
    Posts
    476
    Rep Power
    25
    Quote Originally Posted by FAEFIDIS View Post
    You moron stop posting for the sake of posting.every single post of yours is shit and adds more shit to any thread.faggot did you even read ops post?

    Stupid shithead git
    wow. just wow. The internet makes me ashamed of humans.

  11. #11
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    9
    Rep Power
    6
    I can confirm too, raid for Drunken master legendary (Cursed city) works fine, so it probably works for all legendary quests

  12. #12
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    52
    Rep Power
    7
    This seems pointless. May aswell remove Part 2 of legendary quests and just incur a cooldown of 4-6 days

  13. #13
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    74
    Rep Power
    7
    I can confirm that too
    Mystic 2 quest

  14. #14
    Forum VIP Contributor Level 12
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    2,817
    Rep Power
    105
    It's working, yes. But only second part.

    Third part (like hero need to do 180k dmg in certain stage, but also just need to be part and noone must die, etc) it is not working...

  15. #15
    Universal Leader Contributor Level 10 Urtock's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1,293
    Rep Power
    52
    For me its working

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •