Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Difference in power On Fallen Dominion

  1. #1
    Platinum Member Contributor Level 7 xTL's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    371
    Rep Power
    18

    Difference in power On Fallen Dominion

    So uCool what is going on here?
    Why is my fallen dominion, lower in power, i've checked and dubble checked all the stats and i can't figger it out.

    My FD
    http://i.imgur.com/XbzLBbp.jpg

    Guildmates FD
    http://i.imgur.com/7TYSFU9.jpg

    They are basically the same, tho i have less power, what gives?

    Even a level 87 Fd from my other guildmate has higher power
    http://i.imgur.com/FN7F4PP.jpg

  2. #2
    Universal Leader Contributor Level 10 kingedward's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1,047
    Rep Power
    40
    different versions

    surely you are in 1.9 and guildies 2.1

  3. #3
    Platinum Member Contributor Level 7 xTL's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    371
    Rep Power
    18
    Logged in on Android version 2.1.4.101
    http://imgur.com/V7iQvkw

    Same problem, uCool what gives?

  4. #4
    Universal Leader Contributor Level 10 kingedward's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1,047
    Rep Power
    40
    your FD is fake, made in China? lol jk

  5. #5
    Platinum Member Contributor Level 7 xTL's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    371
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by kingedward View Post
    your FD is fake, made in China? lol jk
    haha xD so ucool gave me a fake fd why am i not surprised.
    But seriously, what is going on? why the difference in power?

  6. #6
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    64
    Rep Power
    0
    I have the same issue with ninja assassin .. I've posted it if you wanna check it out

  7. #7
    Gold Member Contributor Level 6
    Join Date
    May 2015
    Posts
    175
    Rep Power
    10
    It's because you promote / enchant / level-up your hero from 1.9,

    I already open this issue few days ago, but Betty answer my thread without reading it.
    http://forum.ucool.com/showthread.ph...fferent-heroes

  8. #8
    Platinum Member Contributor Level 7 xTL's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    371
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by Kris691 View Post
    I have the same issue with ninja assassin .. I've posted it if you wanna check it out
    Thx man i will

  9. #9
    Platinum Member Contributor Level 7 xTL's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    371
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by aabenroi View Post
    It's because you promote / enchant / level-up your hero from 1.9,

    I already open this issue few days ago, but Betty answer my thread without reading it.
    http://forum.ucool.com/showthread.ph...fferent-heroes
    yea she did.
    They better fix this issue !

  10. #10
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,278
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by xTL View Post
    So uCool what is going on here?
    Why is my fallen dominion, lower in power, i've checked and dubble checked all the stats and i can't figger it out.

    My FD
    http://i.imgur.com/XbzLBbp.jpg

    Guildmates FD
    http://i.imgur.com/7TYSFU9.jpg

    They are basically the same, tho i have less power, what gives?

    Even a level 87 Fd from my other guildmate has higher power
    http://i.imgur.com/FN7F4PP.jpg
    Dear Leader
    Sorry for the inconvenience. Could you tell us your account id to check please? Thanks.

    Best Regards
    Betty

  11. #11
    Platinum Member Contributor Level 7 xTL's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    371
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    Sorry for the inconvenience. Could you tell us your account id to check please? Thanks.

    Best Regards
    Betty
    Sure Betty
    Account id: 21530706

  12. #12
    Platinum Member Contributor Level 7 xTL's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    371
    Rep Power
    18
    Betty any word on how things are going?
    im blaming my arena loss on my fd, he was the last one standing, vs another fd and he took a beating T_T.
    Please tell me that there will be a hotfix for all the heroes that have incorrect power levels, preferably this week.

  13. #13
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,278
    Rep Power
    10
    Dear Leader
    Really sorry for the inconvenience. It was caused by the asynchronous upgrades from 1.9 to 2.0 version. And the power is just a number to measure how strong your team is. It doesn't affect how strong your team actually is. And our developer told us that it's nearly impossible to fix the number now. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  14. #14
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    29
    Rep Power
    6
    I'm having the same issue with OP, my lvl95 FD power is 10307 while others have 105xx power.

    My main arena team power has 51,307 at lvl95 (max O2 gears and fully enchanted): Admiral, FD, HN, Griffin (3*), QoC while my guildie has 52,459

    You can check my account ID 13721098 to see my current power (s92 - SONIC) and compare with Symple (Guild: Mutiny).

    I think it affects my critical hit rate/critical damage because those stats depends too much on stat growth

  15. #15
    Platinum Member Contributor Level 7 xTL's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    371
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    Really sorry for the inconvenience. It was caused by the asynchronous upgrades from 1.9 to 2.0 version. And the power is just a number to measure how strong your team is. It doesn't affect how strong your team actually is. And our developer told us that it's nearly impossible to fix the number now. Thanks.

    Best Regards
    Betty
    This cannot be the case betty, because my Fallen Dominion loses vs other Fallen Dominion with higher power, i have tried this.

    You must understand, i am not Ok with this, and it's not just something to put on the to do list, This needs a fix now!
    Could it be possible to go into the databas for my & others account and manually fix the issue?
    I mean you have my account id, it might be more work for you guys, but then again you cause this problem.
    This is a developer misstake, and this needs to be corrected right away.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •