Merhaba arkadaşlar önceden bir başlık vardı ama kapatılmış onu yerine yenisini açma gereği gördüm iyi oyunlar![]()
Merhaba arkadaşlar önceden bir başlık vardı ama kapatılmış onu yerine yenisini açma gereği gördüm iyi oyunlar![]()
Önceki başlık neden kapatılmış
niye silmişler onu tek düzgün bilgi alabildiğimiz yer burası
Kaç gündür böyle bir forum arıyordum çok iyi olmuş teşekkürler.
Arkadaşlar anlamadığım oyunda cok karısıklıklar var, mesela adamın 4 karakteri 2 yıldız 51 lvl 1 tanesi 3 yıldız 17k takım gücü var...
Benim 5 tane 3 yıldız 51 lvl 4 tanesi mor skiller full 15k takım gücüm var bunun neyle alakası olabilir ki...?
eşyaları max efsundur
gold chest ten fallen dominion, cloud walker ya da disease bringer çıkma ihtimali var mı arkadaşlar ?
arkadaşlar daha önce kapanan başlıkta okumuştum. bi karakteri 5 yıldız yapıp üstüne 20 ruh taşı falan toplayınca bi satıcının kilidi açılıyordu. onu bilen biri cevaplayabilir mi tam olarak neydi onun meselesi. şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaslar bu baslik uzerinden fikir paylasimi yaparsak birbirimize yararimiz dokunabilir.Bircok Turk bu oyunu oynuyor ama konusabilecegimiz dogru duzgun bi forum yok ne yazik ki.
Sizce en iyi takım kompozisyonu nasıl ?
Arkadaşlar ben vip 13 üm bu kalici faztiz babasini ve goblini yakutlu acarsam kalici olarak kaliyormu 1 saatlikmi?