Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: My Account has started from new again...WHY?

  1. #1
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    My Account has started from new again...WHY?

    Please tell me why my account appears to have reset?

  2. #2
    mine has as well lost every thing and its trying to start me on new server?????????????

  3. #3
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    6
    Rep Power
    6
    Mine too restarted on new server and I had a Lord name of Pinky TH5 and was in the bulldog alliance

  4. #4
    Gold Member Contributor Level 7
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Carthage, TN
    Posts
    260
    Rep Power
    15
    Raymond please answer thes people are being reset Had a friend rest and his TH8 going to 9 on Caesarea has been reset he has sent to support and they answered with that hero is being dropped....He didn't ask for it to be dropped he wants to know why he is being forced to start over again at level 1....has given them his login email it is correct worked two nights ago...Need an answer now please

  5. #5
    Like the game but i dont know about the account so like im turn in now talk to you tomorrow.

  6. #6
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5
    Rep Power
    6
    Hi, i am the originator of this thread...changed name, quick update, i got to a level where i could port and ported to my original realm which was Caesarea and managed to join my Alliance, there i found that my original name is still there and i can even see it getting hit, this is getting very strange, please help!!!! the original name was Brage

  7. #7
    message from siva :

    my game with player name siva name vanished while its showing on the map .

    when i log in with my mail id - it shows a newbie with numeric name

    surprisingly & luckily its showing @ 1,753,633 with lvl 6 town


    pl. help asap

    siva

  8. #8
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    6
    Rep Power
    6
    My character is in 2 places at once Caesarea (Pinky) and in Angers Lord28713626 would be nice if tech support actually answered this thread

  9. #9
    Gold Member Contributor Level 7
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Carthage, TN
    Posts
    260
    Rep Power
    15
    Would be nice if they answered at all they are not answering this question in regular support either

  10. #10
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5
    Rep Power
    6
    They obviously haven't got a clue so they are just ignoring it!!!!!

  11. #11
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    7
    Rep Power
    6
    hi,

    few of players accounts have got reset while its shwing on the map.

    could you check the problem & solve it asap


    please

  12. #12
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Colorado
    Posts
    71
    Rep Power
    8
    that sux guys. When all you get is crickets from Evony it means they either don't know how to fix it or don't care to fix it.

    good luck.

  13. #13
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    6
    Rep Power
    6
    Still not fixed, you really know how to put the CUSS in Customer Service

  14. #14
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    11
    Rep Power
    6
    I spent over 200 bucks on this game and you fucking erased everything. I was hippolyta and server 3 adama. this is not fucking funmny/ what the fuck happened to all my progress.

  15. #15
    Bronze Member Contributor Level 4
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    71
    Rep Power
    9
    Hippolyta, your city is still on the map at Madrid on Adana.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •