Results 1 to 8 of 8

Thread: ports

  1. #1
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    ports

    lost my ports when you moved cities

  2. #2
    Administrator Contributor Level 10 Ember's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1,102
    Rep Power
    10
    Hi, could you be more specific on your issue? I belive we give each player 3 teleporters when we relocate in the beta server.

  3. #3
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    9
    Rep Power
    6
    I had 5 when you moved cities you took my 5 gave me 3 I ported once and the other 2 were gone I should of had 8 with the 3 you gave I was only able to use 1
    Last edited by joynerj69_864343; 12-20-2013 at 06:53 AM.

  4. #4
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    9
    Rep Power
    6
    I gave you more info ,I have not got a answer?????

  5. #5
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    20
    Rep Power
    7
    i also had the same issue, I had 6 ports saved and after the move was left with 3.

  6. #6
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    9
    Rep Power
    6
    are you going to reply Raymond??????????????????????

  7. #7
    Administrator Contributor Level 10 Ember's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1,102
    Rep Power
    10
    Hi we have changed the number limit to 3. Thanks for your understanding for this matter.

  8. #8
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    9
    Rep Power
    6
    sorry I don't understand ....... I lost my ports for no reason even if you gave me 3 I used 1 and I lost the other 2 on a refresh so I should have at least 2 left

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •