Results 1 to 6 of 6

Thread: Log in but only get partial screen

  1. #1

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Log in but only get partial screen

    The system lets me login and I can see the top 5th of my realm. Have deleted cache etc but am unable to get the rest of the screen. This only started yesterday. Help please
    Last edited by Gp1005; 11-22-2014 at 08:03 PM.

  2. #2
    Having the same problem.

  3. #3

    Angry Game not filling screen. Unplayable.

    Quote Originally Posted by Gp1005 View Post
    The system lets me login and I can see the top 5th of my realm. Have deleted cache etc but am unable to get the rest of the screen. This only started yesterday. Help please
    I have had the same problem for 3 days and I have been bubbled all this time.

  4. #4

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3
    Rep Power
    5
    Have found that it will run on Internet Explorer on my laptop but not using chrome on my main PC

  5. #5
    Bronze Member Contributor Level 3
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    38
    Rep Power
    7

    Same

    I had the same problem. It started after I updated my Avast anti virus. When I log COE on Chrome I get partial screen but when I click in the green " a" sign for Avast on toolbar top right inside the page comes back to normal screen. If it is not due to Avast then somehow it does fix it.

  6. #6
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    6
    Rep Power
    6
    I get this a lot, I just double click the browser top border and its fixed for the current login, there's lots of other browsers that don't have that problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •