Results 1 to 14 of 14

Thread: Change time zone request.

  1. #1
    Gold Member Contributor Level 6 max1912's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    221
    Rep Power
    14

    Change time zone request.

    Hi Betty.

    I started playing Heroes Charge in Germany now i back to Vietnam. Can you help me change game time zone into GMT+7.

    Server: 20
    Name: MoiMập
    Lvl: 53
    Account ID:3329124

    Many thanks

  2. #2
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,278
    Rep Power
    10
    Dear Leader,
    I've just sent in your information to the Admin. He will process it as soon as possible. Thanks

    Best Regards
    Betty

  3. #3
    New Comers
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    3
    Rep Power
    7
    hello betty ,
    i changed my timezone for holidays , but now i'm back to paris ( france) and i can't change manualy timezone in the game for 25 days.. .
    i need your help to put me in my new timezone.

    my informations are :

    my name is: [BF]Missclic
    id: 10467466
    lvl : 52

    i would like to be in gmt+1 please


    thanks you for your answer.

  4. #4
    New Comers
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    3
    Rep Power
    7
    please answer

  5. #5
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,278
    Rep Power
    10
    Dear Leader
    We are so sorry that we don't have access nor have the tools to help re-sync the timezone. We will ask our developers and operation team to see if it's possible to shorten the Re-Sync cooldown. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  6. #6
    New Comers
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    3
    Rep Power
    7
    Milles merci Betty !

    The french Guy

  7. #7
    New Comers
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1
    Rep Power
    7
    hello betty, I went to Russia for 5 days and I set the time zone to Moscow, but now I'm back in Italy and I have to wait 25 days to reciprocate. can you help me to change it?

    My information is:
    Nguyen
    id: 10909864
    lvl : 57

    Thanks

  8. #8
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    12
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader,
    I've just sent in your information to the Admin. He will process it as soon as possible. Thanks

    Best Regards
    Betty
    I play on mobile sony E1 and it's hang so I'm hard reset and new load game on gooogle play again , But I forget setting time on mobile.
    I have problem the time for play in Thailand .Please help to chang time zone GMT +7.00

    Server: 53 Verdants
    ID Name: NongSc16
    Lvl: 74
    Account ID:7657469

  9. #9
    New Comers
    Join Date
    May 2015
    Posts
    3
    Rep Power
    6
    hello ....
    I changed my timezone for holidays ,, but now am back to Kuwait ..
    I need your help to put me in my new timezone ..


    my informations :

    name is : BloooDs
    ID : 12703850
    LVL : 72
    servers : 33 tyre

    I would like to be in gmt +3 plz

    thanks you

  10. #10
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    16
    Rep Power
    7
    Dear Betty,
    Earlier this morning I wanted to change my timezone to from GMT+8 to GMT+12,but instead I changed my timezone to GMT+4. I really appreciate it if you can help me ASAP. I know it's my own mistake but I really wish you can help me.
    Thank you

    Server 51 Tyrion Confed
    ID: XiChengYong
    Lvl: 90
    Acc ID: 7200830

  11. #11
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,278
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Xichengyong View Post
    Dear Betty,
    Earlier this morning I wanted to change my timezone to from GMT+8 to GMT+12,but instead I changed my timezone to GMT+4. I really appreciate it if you can help me ASAP. I know it's my own mistake but I really wish you can help me.
    Thank you

    Server 51 Tyrion Confed
    ID: XiChengYong
    Lvl: 90
    Acc ID: 7200830
    Dear Leader
    We've reset your cooldown and you can try re-sync your timezone again now. And please make sure that your phone's timezone is the same as your local timezone first. Thanks.

    Best Regards
    Betty

  12. #12
    New Comers
    Join Date
    May 2015
    Posts
    2
    Rep Power
    6
    dear betty,
    just now i had top up credit bcome vip 4. how come i still can't get any permission ? in arena, trial mode still CD waiting...
    can you help me please?
    ID: STORM CHIA
    Lvl 43
    ACC ID: 18526566

  13. #13
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    16
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by Betty View Post
    Dear Leader
    We've reset your cooldown and you can try re-sync your timezone again now. And please make sure that your phone's timezone is the same as your local timezone first. Thanks.

    Best Regards
    Betty
    Dear Betty,
    Thank you for you assistance, really appreciate for you quick reply and understanding.

    Cheers.

  14. #14
    Administrator Contributor Level 12 Betty's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    24,278
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by storm5321 View Post
    dear betty,
    just now i had top up credit bcome vip 4. how come i still can't get any permission ? in arena, trial mode still CD waiting...
    can you help me please?
    ID: STORM CHIA
    Lvl 43
    ACC ID: 18526566
    Dear Leader
    The VIP 4 privileges doesn't say that you don't have to wait for the CD in trial mode and arena. Thanks.

    Best Regards
    Betty
    Last edited by Betty; 05-25-2015 at 10:52 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •