Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89

Thread: [GUIDE] How to Play Heroes Charge on PC

  1. #31
    Platinum Member Contributor Level 7
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    312
    Rep Power
    15
    Thought id try bluestacks for some fun and see how playing on teh new server pans out.

    But it seems this thing is riddled with problems. Took several attempts for it to realise my google account was real, and now upon tring to download heroes charge irs giving me a error.

    C'est la vie.

  2. #32
    Platinum Member Contributor Level 7
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    301
    Rep Power
    0
    Bluestacks always get stuck and errors :<

  3. #33
    Diamond Member Contributor Level 9 Uber Star's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    753
    Rep Power
    33
    i need to start an account on PC, but don't want to use bluestacks. Can you guys suggest me other android emulator?

  4. #34
    Gold Member Contributor Level 7 Kylextazy's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Singapore
    Posts
    283
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Uber Star View Post
    i need to start an account on PC, but don't want to use bluestacks. Can you guys suggest me other android emulator?
    I dont think there's any other emulator D: Bluestacks works fine with me. I use it when my phone gets a little hot.

  5. #35
    Silver Member Contributor Level 5 tdhoang89@yahoo.com's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    135
    Rep Power
    0
    I personally think this one is better than bluestack

    http://www.andyroid.net/

  6. #36
    Gold Member Contributor Level 7 Kylextazy's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Singapore
    Posts
    283
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by tdhoang89@yahoo.com View Post
    I personally think this one is better than bluestack

    http://www.andyroid.net/
    I checked the reviews, not bad! Will try this out later. Hope it runs HC smoother than bluestacks :x

  7. #37
    Platinum Member Contributor Level 7 toxic909's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Bermuda Triangle
    Posts
    340
    Rep Power
    16
    had a blue stacks at my laptop last November but tried to install in my pc and my brothers laptop when installing i got an error

    says bluestacks installation error 1406
    still cant install because of that error

    cant continue my 54 acc
    TOXIC360 S21

    hi to all Pinoy HC players out there

    FAIL=

    First
    Attempt
    In
    Learning

  8. #38
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    14
    Rep Power
    5
    After tested all mentioned emulators, I finally choose Bluestacks App Player!

    Andy (http://www.andyroid.net/) is quite good but it play Heroes Charge HD not smooth enough.
    DuOS from AMI (http://amiduos.com/) run vary fast compare to others emulator.
    But when run Heroes Charge HD it's not good too, and you cannot minimize DuOS (game will suspended)...
    On Bluestacks you can attack Booty Cave, then click Auto-Attack, then minimize Bluestacks

  9. #39
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    29
    Rep Power
    5
    i played Heroes Charge using Bluestack from the start. i never have a problem before. until today after the update. bluestack became very lagging. is anyone experience same problem?

  10. #40
    New Comers
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    not working or did something wrong

    Hello,
    I have installed bluestacks,instaled heroes charge,synced with g+, synced the bluestacks,switched server to the one on my android mobile...and still i have to start from 0...please help me...also tryied with "link a device" function and i get the error on bluestacks "cannot overwrite account"
    "your account is allready attached to the game center account you have logged in with"....help?

  11. #41
    New Comers Contributor Level 1
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    5
    Rep Power
    5
    I have a laptop with an i7-2630QM with 6 gigs of ram, and a gt 540m.

    CPU and RAM should be Ok, I'm not sure about the graphic card, any idea?

    EDIT: seems to work good!

    Any idea if there are better emulators than bluestack? Some1 Tried Genymotion?

  12. #42
    New Comers
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1
    Rep Power
    5
    TY so much for this turorial,now i play all games on pc )

  13. #43
    Gold Member Contributor Level 6 Miserymachine's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    201
    Rep Power
    11
    Bluestacks is trash, Google Andyroid and never look back!

  14. #44
    Gold Member Contributor Level 6
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    198
    Rep Power
    11
    Hello !
    I was wondering if anybody else was experiencing the scrolling issue with Blue Stacks ?
    When scrolling (or sometimes clicking heroes) in the different windows, bug often appears and makes the window empty

    Screen before : http://i.imgur.com/GlztVdo.jpg
    After : http://i.imgur.com/TdkDwwN.jpg

    Also about other emulators. I have pretty much a good PC (GTX 570, 16 Gb RAM)
    Andyroid is terribadly slow for me (very bad performance)
    Gennymotion did not work for me though I perfectly followed the steps (player.exe stopped fonctionning while starting an emulation of OS, even with Graphic Card drivers up to date)

  15. #45
    Banned Contributor Level 6
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    171
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by kratosangel View Post
    Hello !
    I was wondering if anybody else was experiencing the scrolling issue with Blue Stacks ?
    When scrolling (or sometimes clicking heroes) in the different windows, bug often appears and makes the window empty

    Screen before : http://i.imgur.com/GlztVdo.jpg
    After : http://i.imgur.com/TdkDwwN.jpg

    Also about other emulators. I have pretty much a good PC (GTX 570, 16 Gb RAM)
    Andyroid is terribadly slow for me (very bad performance)
    Gennymotion did not work for me though I perfectly followed the steps (player.exe stopped fonctionning while starting an emulation of OS, even with Graphic Card drivers up to date)
    its error occured by bluestacks itself.
    I experiencing like you too.
    Sometimes i use virtual machine rather than bluestack

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •