Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 89

Thread: [GUIDE] How to Play Heroes Charge on PC

  1. #16
    Platinum Member Contributor Level 8 Dreddster's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    400
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by wolverine2 View Post
    Here's the problem
    Attachment 2247
    Hey mate,

    Just type heroes charge the whole name there (you have just typed He), and click the button below it called "Search Play for Heroes Charge". Then install it and play it.

  2. #17
    Quote Originally Posted by Dreddster View Post
    Hey mate,

    Just type heroes charge the whole name there (you have just typed He), and click the button below it called "Search Play for Heroes Charge". Then install it and play it.
    OH MY GOD ... im so stupid .. thank you very much

  3. #18
    Bronze Member Contributor Level 3
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    42
    Rep Power
    6
    i just uninstalled bluestacks notifications. but he uninstalled the complete program. now i start from level 1 again.
    how can i get my save back

  4. #19
    Diamond Member Contributor Level 8
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    645
    Rep Power
    27
    Quote Originally Posted by Content View Post
    i just uninstalled bluestacks notifications. but he uninstalled the complete program. now i start from level 1 again.
    how can i get my save back
    if you synced your game with google+ then you can just sync back again to restore your account , but if you never use google+ then you should report to ucool to restore your account.

  5. #20
    Bronze Member Contributor Level 3
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    42
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by kirlein View Post
    if you synced your game with google+ then you can just sync back again to restore your account , but if you never use google+ then you should report to ucool to restore your account.
    damn i never thought you have to sync it with google+
    i think the save is gone. how can you prove that its your account without a sync or something like that?
    i was 56. i dont want to reroll xD

  6. #21
    Diamond Member Contributor Level 8
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    645
    Rep Power
    27
    Quote Originally Posted by Content View Post
    damn i never thought you have to sync it with google+
    i think the save is gone. how can you prove that its your account without a sync or something like that?
    i was 56. i dont want to reroll xD
    you need to know your id , do you have screenshoot of your Profile ? you can try report your issue at "ingame section" , hope they can help you

  7. #22
    Prime Leader Contributor Level 11
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    2,135
    Rep Power
    78
    hey its says i need to complete two steps

    enable appstore
    enable app sync

    how do i do it?

  8. #23
    Diamond Member Contributor Level 8
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    645
    Rep Power
    27
    Quote Originally Posted by tonyvuknome View Post
    hey its says i need to complete two steps

    enable appstore
    enable app sync

    how do i do it?
    To link your old account from Android Device to Bluestack ?

  9. #24
    Prime Leader Contributor Level 11
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    2,135
    Rep Power
    78
    When I search for heroes charge nothing comes up so i click search

    http://postimg.org/image/ol6d4yrxt/

    then this comes up no idea how to navigate on this thing nothing seems clickable

    http://postimg.org/image/4padpfawh/

  10. #25
    Diamond Member Contributor Level 8
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    645
    Rep Power
    27
    Quote Originally Posted by tonyvuknome View Post
    When I search for heroes charge nothing comes up so i click search

    http://postimg.org/image/ol6d4yrxt/

    then this comes up no idea how to navigate on this thing nothing seems clickable

    http://postimg.org/image/4padpfawh/
    download from "Google Playstore"

  11. #26
    Bronze Member Contributor Level 3
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    34
    Rep Power
    7
    Sorry, If i may ask, how is Heroes Charge on Bluestacks in performance? any lags?

    because i tries heroes Charge on andy the Android Emu, and it lags badly.

  12. #27
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    28
    Rep Power
    5
    Anybody have the problem that you have to use the ultimate cast to continue playing?
    I want to explain... when you are playing, when the cast bar is full game stops until you use it. Also auto fight isn't working. Am I the one with this problem?

    Thanks!

  13. #28
    Platinum Member Contributor Level 8 Dreddster's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    400
    Rep Power
    18
    Hey mate, I had the same problem as you. The reason is that in the intro fight, where you lose from the Ferry team, you clicked directly the button up there to sync to google. This way you skip the whole sequence, but the game bugs.
    I think the way I fixed it, I just opened a server I never used before, and waited through the intro fight. After that everything should be normal.

  14. #29
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    28
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Dreddster View Post
    Hey mate, I had the same problem as you. The reason is that in the intro fight, where you lose from the Ferry team, you clicked directly the button up there to sync to google. This way you skip the whole sequence, but the game bugs.
    I think the way I fixed it, I just opened a server I never used before, and waited through the intro fight. After that everything should be normal.
    I tried to had an arena battle and it freezed because the autofight didn't work. Then I had reboot the PC, and misteriosly now it's working OK... so for me it's working all really good!

  15. #30
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Can't see stamina, Gems and Gold after today's update on Bluestacks

    Is there any way to zoom in or zoom out?


    bluestacks problem.jpg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •