Results 1 to 4 of 4

Thread: Please at least fix the lag

  1. #1

    Please at least fix the lag

    Realm 13 is laggy as all hell.

    You might be able to log onto your account.
    Allaince speedups works half the time
    The map might appear
    donating troops doesnt work
    requesting troops doesnt even show up on the tab on the right
    I haven't even tried orders..................
    You can attack once every time you refresh
    If/When you do get to attack, it doesn't show up for about 10 seconds.
    Randomly chat fails, (Your talking and no one can see you)



    Just fix the lag, the other stuff i don't really care about.


    Thanks ^^


    sweet now everyone knows my email address. Anyone wanna tell me how to change the display name?
    Last edited by jaren101@gmail.com; 10-02-2014 at 05:19 AM.

  2. #2
    Can't see them doing anything for any of the realms. It's obvious that they have abandoned this game and most have stopped expecting them to do anything about finishing the game let alone fixing things.
    Realm 1 is unplayable half the time and am sure its the same on the other realms as well.

  3. #3
    I cant even tell you which Relm Im in! I get the login page - the loading page - then the brown background for the game page.
    Thats it. Its stuck there.
    Come on COE. I see now I goofed and spent a few dollars here.
    I would go back to Age I but all the servers are BOT fields now.
    I may have to find a new place to be if this doesn't mysteriously clear up.
    Its a lot of fun when it works...

  4. #4
    Silver Member Contributor Level 4
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    88
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by quedawg65@gmail.com View Post
    I cant even tell you which Relm Im in! I get the login page - the loading page - then the brown background for the game page.
    Thats it. Its stuck there.
    Come on COE. I see now I goofed and spent a few dollars here.
    I would go back to Age I but all the servers are BOT fields now.
    I may have to find a new place to be if this doesn't mysteriously clear up.
    Its a lot of fun when it works...
    What 'brown background' are you talking about?

    Are you using Chrome and looking at a mostly light brown page with everything else squeezed into a little bar at the top?

    If so, try right-clicking and selecting the 'Inspect element' option at the bottom. Then just close the window which opens.

    That's how I've had to do it for a while now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •