Results 1 to 10 of 10

Thread: Well it was good while it lasted

  1. #1
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Well it was good while it lasted

    Well the kingdom orders were working for me and I was getting a lot of resources and credits..But at no shock to me, today I tried to do some more orders and guess what.. I did the order and lost the troops and the resources to train them, and the time it took to train them and got NOTHING in return.. The goods were in my storages for a mila second then poof...GONE... I mean come on...You fix it only to break it again with some stupid update...And all we get is "we are aware of the problem and are working on it". Spare me the hollow promises...Its no wonder that players are quiting every day..At this rate there will be no one left but a few major coiners... Thanks CoE for a great game full of awsome playing experiences..

  2. #2
    reload the offer will return

  3. #3
    always refresh before submitting orders

  4. #4
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Lord.30523571 View Post
    reload the offer will return
    thanks that does work..Wow help from someone other than the makers of this game..lol

  5. #5
    Iron Member Contributor Level 2
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by <KLD>chipmunk View Post
    always refresh before submitting orders
    And thank you too..Another self help person helping those in need,,Hmmm the people running this game should take notice...

  6. #6
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    7
    Rep Power
    6
    Anyone want to explain why im on a 200% spot and i click to collect my gold lets say 100kkk 100k pops up on screnn but it only banks maybe half of that if... fix please.

  7. #7
    Silver Member Contributor Level 5
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    122
    Rep Power
    10
    Always refresh before orders ? FIX THE PROGRAM !!! HOW hard would it be to throw a REFRESH in the program AFTER THE ORDER is done ?

  8. #8

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Rep Power
    6
    why did you up the amount of troops to get the order ,, like 50 saboters to get 32000 goods,, not much sence in doing them any more,, no returns ,!looks like you screwed it up once more

  9. #9
    Iron Member Contributor Level 1
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    14
    Rep Power
    6
    Refresh to get the orders done? Each time I refresh my troops in my rally get all scrambled. How do you submit the order then? I cannot build troops in my rally and HOW at the same time because if the game refreshes I lose all my troops in all my barracks and all the troops in my rally. I have to fiddle with my barracks so they don't glitch out and I lose all the troops but when I refresh the troops in my rally are not what was there a minute ago and the troops in my barracks are all scrambled. We continue to have to use our own work around to make your game work but you don't fix it you add new junk. You don't fix the glitches and the issues people have been complaining about for MONTHS, instead you add some new stuff so they forget about the other issues as there are new glitches to deal with and then coax them into buying gems so they can still upgrade and play the game while you pretend to fix it.

    The barracks have been broken for months, the refresh causes all the troops to glitch and change has been months, the orders have been on and off broken for months. The troops doing the salsa dance for months. The game freezing months. Now with the 'new'(only like 2 weeks ago) the HOW causes the barracks to glitch when you build in both the rally spot and HOW at the same time. There are other issues that I have not mentioned here I am sure but I have yet to see ANY communication stating any of these issues have been fixed or addressed but now there again are 'new' things with they game. New things=more glitches.

    Don't tell me to open a ticket because that doesn't work either. Nobody responds and then they ask for a survey but nothing happened or they just ask for screen shots. How do take a screen shot of something that already happened? I also don't have unlimited hours to play a game to a point of making the glitches happen for you so I can take a screen shot of before and after and mess around with the game to help you ignore my request to fix it. I just want to play the game, the game we have paid to play. You aren't paying us. Yes it is supposed to be a beta but an open beta. That is supposed to be the end version of the game where we are HELPING YOU to fix any issues. We are paying as we like the game but you keep changing the game on us. We are telling you there are issues but sadly you are not listening.
    You continue to not fix the game, continue to add things that make the game worse not better.....there are other games I could play. Soon...

  10. #10
    New Comers Contributor Level 1
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Panama
    Posts
    5
    Rep Power
    1

    Well it was good while it lasted

    this is why I never realy put alot out, and if i do its well behind our display lines, so that scrotes cant nick owt, plus we always have atleast one person watching the stuff.


    If you beloved this report and you would like to receive more facts regarding Is Cool Math going to shut down or How many hours is Sekiro shadows die twice kindly visit the website

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •